Sirkelslag

Sirkelslag is een interactief spel dat georganiseerd wordt door JOP (Jong Protestant, ondersteunt het jeugdwerk binnen de PKN).
Er doen honderden groepen uit het hele land aan mee.
Net als als in de afgelopen jaren, doen we dit jaar samen met de andere wijken binnen Noordrand ook weer mee.

Voor Sirkelslag komen we in één van de kerken bij elkaar. De kans is aanwezig dat het ook dit jaar weer in de Fonteinkerk is.

Aan de hand van een Bijbels thema krijgen de groepen die meedoen opdrachten zoals een filmpje maken, iets uitbeelden, iets knutselen, een rebuspuzzelopdracht of een circuitspel.
Vorig jaar hebben er uit Noordrand zo’n veertig kinderen aan Sirkelslag Kids en vijftien jongeren aan Sirkelslag Young deelgenomen. En dat waren allemaal gezellige en geslaagde avonden.

Informatie: Paul Bos (tel. 06-52187828; paull.bos@planet.nl)
Waar: wordt nog bekend gemaakt

Data en tijd:
Sirkelslag Kids (voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar): vrijdag 19 november, 19.30–21.00 uur.
Sirkelslag Young (voor jongeren in de leeftijd van 12-16 jaar) op een vrijdagavond ergens in 2022
(vermoedelijk in februari; zodra we meer weten staat het op deze website), 19.30–22.00 uur.