Contact moslimvrouwen en vrouwen uit de kerk

Al sinds 2005 zijn er regelmatig ontmoetingen tussen moslimvrouwen en vrouwen uit onze kerk. Het zijn boeiende en ook heel gezellige avonden waarop we praten over wat het geloof voor ieder van ons betekent en verhalen uit de Bijbel en de Koran naast elkaar leggen.

Door de openheid die er is, worden wederzijdse vooroordelen weggenomen en komen echte ontmoetingen van mens tot mens tot stand. Zeker in deze tijd is het heel belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te leren kennen in plaats van alleen binnen het eigen kringetje te blijven.

Op die manier leven we niet als aparte groepen maar als mensen met een naam, een gezicht en een verhaal.

Ook voor dit seizoen zijn er weer plannen. We moeten nog zoeken hoe we binnen de beperkingen vanwege de corona-uitbraak contact kunnen onderhouden.

Wilt u mee doen, van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u via de mail bericht.

Contactpersoon: Jacqueline Bos (5214069, jac21meijer5@gmail.com)