Samen eten in coronatijd

De afgelopen jaren hebben we een keer per maand steeds met zo’n 30-40 mensen samen gegeten in de Fonteinkerk. Dat willen we in het komend seizoen weer gaan doen, maar vooralsnog in aangepaste vorm in verband met de coronabeperkingen.

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om Samen eten in de kerk te laten plaatsvinden. Maar niet door laten gaan zou erg jammer zijn; juist nu is het immers belangrijk om elkaar te kunnen ontmoeten. Zo is het idee ontstaan om wel samen te koken en daarna alles wat de kookgroep klaargemaakt heeft met elkaar, maar in kleiner gezelschap, bij mensen thuis te eten. Over deze vorm waren degenen die in oktober mee hebben gedaan zeer enthousiast.

We willen deze positieve ervaring doorzetten en de komende keren ook weer met elkaar eten. In deze vorm is er ook geen maximum aan het aantal personen dat mee-eet. Iedereen kan en mag zich opgeven om ‘samen te eten’. Wel zijn er voldoende huiskamers nodig waar maximaal twee gasten ontvangen kunnen worden.

Voel je vrij en eet mee. Zet je naam op de lijst in de ontmoetingsruimte van de kerk of bel of mail me. Simone, Loes, Gertrude, Roelie en Maurice koken en bakken graag voor je.

Informatie:
  Maurice Dykstra en Marjan Verschuure (4226286,
  mauricedykstra@gmail.com resp. marjanverschuure@gmail.com)
Plaats: thuis bij een aantal gemeenteleden
Data (derde vrijdag van de maand, ofwel):
  16 oktober, 20 november, 18 december (2020) en
  15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli (2021)
Tijd: vanaf 18.00 uur