Lichtjesavond (gedenken van wie gestorven zijn) - 18.00 uur

Al enkele jaren is de Fonteinkerk op 2 november open om een kaarsje aan te steken. Het is een gelegenheid om verdriet te delen en met een eenvoudig gebaar samen stil te staan bij overleden dierbaren.
Ook dit jaar nodigen wij alle wijkbewoners uit in onze sfeervol verlichte kerkzaal. Buiten branden waxinelichtjes die het pad naar de kerk verlichten. Binnen is een aandachtige sfeer met passende muziek. In de ontmoetingsruimte kan men koffie of thee drinken en is er gelegenheid voor een gesprek.
We hopen dat velen de weg naar de kerk voor het eerst of opnieuw weten te vinden. De kerk is open van 18.00–21.00 uur.

Wilt u als vrijwilliger meehelpen om deze openstelling mogelijk te maken, meldt u dan bij Roelie Oostenbrink.

De kerkdienst waarin we de overledenen uit onze kring gedenken is dit jaar zondag 1 november (in het jaarprogramma wordt hiervoor de zondag genoemd die volgt op de lichtjesavond; dat zou 8 november zijn, maar de "gedachtenisdienst" zal dit jaar op de voorafgaande zondag zijn).

Coördinatie:
              Roelie Oostenbrink (4221386; oostenbrinkroelie@gmail.com)
Plaats:  Fonteinkerk
Datum: maandag 2 november