Kom kijken naar de Musical Jona -19.00 uur

Op zaterdag 8 maart studeren kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool de Musical Jona in één dag in onder professionele begeleiding van de Vliegende Speeldoos. En 's avonds voeren ze als volleerde spelers de musical voor publiek op, van 19.00 - 20.15 uur in de Goede Herderkerk in Schiebroek (Kastanjeplein 28).
Voor de deelnemende kinderen is het natuurlijk nog leuker als er veel publiek is. Dus: komt dat zien!

Losse kaartjes à € 3,- zijn verkrijgbaar door een mail te sturen aan jonamusical1dag@gmail.com of op de avond zelf aan de deur van de kerk.
CD’s met de musical-liedjes zijn te koop bij de uitvoering. Filmen of anderszins opnemen van de musical is niet toegestaan.
Mis het niet!

Let op: kinderen onder de 4 jaar hebben (op verzoek van de Vliegende Speeldoos) geen toegang. Er is voor hen wel oppas aanwezig.