Kerkdienst 15 maart wordt viering in beperkte kring

In het kader van de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan adviseert de kerkenraad van de Fonteinkerk gemeenteleden ouder dan 70 jaar om zondag 15 maart niet naar de dienst te komen.

Dat geldt ook voor alle anderen met een kwetsbare gezondheid en voor mensen met neusverkoudheid en/of hoesten en/of keelpijn en eventueel koorts.
De kerkdienst op 15 maart gaat dus wel door, maar zal een viering in beperkte kring zijn.

De kerkenraad nodigt wie niet kunnen komen van harte uit om de dienst online mee te vieren. Ga daarvoor naar www.kerkdienstgemist.nl en kies: "Zuid Holland", dan "Rotterdam" en "PKN wijkgemeente Fonteinkerk".

Voor wie niet met internet verbonden zijn zendt onze Protestante Kerk samen met de E.O. a.s. zondagmorgen om 9.30 uur op NPO2 een korte viering uit vanuit de kapel van het Protestants Landelijk Dienstencentrum in Utrecht.

Zondag 15 maart is de derde zondag van de veertigdagentijd; deze wordt in de traditie van de kerk Oculi - ogen - genoemd, naar het gebed van Psalm 25: Mijn ogen zijn voortdurend op de HEER gericht, want Hij bevrijdt mijn voeten uit het net.