Fonteinkinderclub maakt thuis palmpaasstokken

Helaas konden we op 4 april geen palmpaasstokken maken in de Fonteinkerk. Er is wel thuis geknutseld en versierd, bekijk hier het resultaat.

Thuis een Palmpaasstok maken

Met een werkbeschrijving en veel lekkere dingen zijn de mooiste palmpaasstokken gemaakt. We weten van een aantal kinderen dat ze de palmpaasstokken hebben weggegeven aan iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken! Om op gepaste afstand te blijven in coronatijd, zijn er ook kinderen die voor online mogelijkheden kozen. Zij stuurden een foto van de palmpaasstok aan familie, vrienden of buren met een leuk berichtje erbij.

Een aantal van deze foto's waren ook te zien via kerk televisie op Palmzondag, 5 april.

En voor alle kinderen die meededen aan deze actie:
"Lieve kinderen, wat hebben jullie goed je best gedaan. Jullie kleurrijke palmpaasstokken zien er prachtig uit. En vooral de hanen zijn dit jaar extra creatief. Goed gedaan, dank jullie wel!"

Met een hartelijke groet,
Leiding Fonteinkinderclub