Klokken van hoop en troost blijven op woensdagen in april luiden

Nu de corona-maatregelen in ieder geval tot eind april van kracht blijven, zullen de klokken van de Fonteinkerk ook op de komende woensdagen in april luiden tussen 19.00 en 19.15 uur.

Het coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk en persoonlijk leven: mensen raken ermee besmet, worden ziek of sterven er aan.
Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten.
Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten.
Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, blijven we als Fonteinkerk het initiatief van de Raad van Kerken in Nederland volgen en zullen we ook de komende woensdagen (8, 15, 22 en 29 april) tussen 19.00 en 19.15 uur de kerkklokken luiden.
Met deze ‘klokken van hoop en troost’ willen we mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen.