• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Kerstmusical: Fonteinkerk wordt Dromenmuseum

In de weken van advent dromen we met Jesaja, Johannes de Doper, Jakobus en Jozef over licht dat doorbreekt in een donkere periode. Onze dromen kunt u komen bekijken.

Kinderen verbouwen de Fonteinkerk. Ze maken een Dromenmuseum. Je kunt er foto’s, tekeningen, schilderijen en beschrijvingen bekijken van bijzondere dromen. De dromen zijn heel verschillend: Er zijn leuke dromen, vervelende dromen, saaie dromen, vergeten dromen, toekomstdromen en nog veel meer.

’s Nachts wordt het Dromenmuseum bewaakt door een nachtwaker. Maar hoewel de nachtwaker erg zijn best doet, lukt het hem in een donkere nacht toch niet om wakker te blijven. Hij valt in slaap, waardoor onbekenden kans zien om in te breken en het museum leeg te roven.Hoe moet het nu verder met het museum?

Het dromenmuseum is open op eerste kerstdag

Van 9.30 tot ongeveer 11.30 uur. Kerkgenoten, familie, vrienden en buurgenoten, jullie zijn van harte welkom om bij onze kerstdienst aanwezig te zijn. Kerst is een special dienst met een hoofdrol voor de kinderen van de Fonteinkinderclub.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar fonteinkinderclub@fonteinkerkrotterdam.nl.

 

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen