Actie Kerkbalans 2022 van start; geef vandaag voor de kerk van morgen

Op zaterdag 15 januari start de Actie Kerkbalans, de jaarlijkse landelijke actie om geld te werven voor uw kerk. Geld om uw kerk te laten functioneren. De actie draagt dit jaar als motto "Geef vandaag voor de kerk van morgen".

Kerk functioneert omdat vrijwilligers enthousiast tijd inzetten voor de kerk, naast een paar beroepskrachten, zoals predikanten en kosters. Met de jaarlijkse financiële actie brengen we geld bij elkaar om beroepskrachten te betalen, het kerkgebouw te onderhouden en activiteiten te organiseren. Alleen dankzij die (vrijwillige) bijdragen kan onze kerkelijke gemeente ook morgen nog functioneren.

Daarom krijgen leden van onze kerkelijke gemeente deze week per brief of via de mail een verzoek om naar vermogen aan de instandhouding van de kerk bij te dragen. Vrijwilligers bezorgen die brieven bij hun mede-gemeenteleden.

Meer weten?

lees hier de folder voor AKB 2022