• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Sirkelslag KIDS

Op vrijdag 15 november speelden 5 jeugdteams van Rotterdam Noordrand Sirkelslag KIDS. De uitslag van dit spannende, interactieve spel is bekend!

Sirkelslag KIDS is een spannend, interactief spel tussen groepen kinderen van 8 tot 12 jaar uit heel Nederland. Via een internetverbinding krijgt een groep kinderen in de kerk een opdracht. Daar gaan zij mee aan de slag. Wie na vier leuke, spannende en afwisselende opdrachten een mooie score heeft, maakt kans op de Sirkelslagbeker. Zo'n 30 kinderen van verschillende kerken uit de Noordrand regie deden hieraan mee. Met 5 groepen namen we het op tegen ruim 300 andere groepen.

Thema: 'In het donker zoeken naar licht'

Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is 'In het donker zoeken naar licht'. Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël. 

De winnaars van Sirkelslag zijn bekend, ze komen uit Epe, Glanerbrug en Rijnburg.

De Noordrand groepen hebben het ook goed gedaan, bij ons was het vooral gezellig! We veroverden plek: 39, 54, 55, 125 en 281.

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen