kerkdienst

10:00 Startzondag ds. Lourens de Jong

Jaarthema: De hoop gaande houden

Corona:

We zijn blij dat het weer mogelijk is om met wat meer mensen bij elkaar te komen in de zondagse kerkdienst. Omdat we 1,5 meter afstand moeten houden, kunnen maar ongeveer 30 mensen deelnemen aan de vieringen. Bij goed weer kunnen we wel na de dienst op het plein of voor de kerk koffie drinken.

Als u een dienst bij wilt wonen dan moet u zich daarvoor vóór vrijdag 18.00 uur aanmelden; bij voorkeur per e-mail (oostenbrinkroelie@gmail.com), en anders per telefoon (010-4221386). Zaterdag ontvangt u via een e-mail of u wel of niet naar de dienst kan komen.

Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, worden zij die boventallig zijn, als eerste uitgenodigd voor de viering een week later.

De diensten zijn ook op de gebruikelijke manier via internet of de kerktelefoon te volgen

kerkdienst

10:00 Eredienst