Jona in één dag; ook jij kunt meedoen!

Ruim 50 kinderen hebben zich tot vandaag (28 januari) opgegeven om te schitteren in de Musical Jona, die ze op zaterdag 7 maart in de Goede Herderkerk uitvoeren. Maar er kunnen in totaal 120 kinderen meedoen, dus er is nog plek voor meer deelnemers!

Dus: als je je nog niet hebt opgegeven of nog  geen vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes hebt meegevraagd – gewoon doen! Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen en zeker voor de bovenbouw-groepen is er nog plek.

En (groot)ouders, willen jullie bevriende (groot)ouders op deze voorstelling attenderen? Kinderen die eerder met de musical Esther hebben meegedaan vonden dat een onvergetelijke ervaring.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, stuur dan snel een mailtje aan jonamusical1dag@gmail.com. Meedoen kost € 3,00 –; daarvoor krijg je ook gelijk twee toegangskaartjes.